Behandlinger

Access Bars – en blid behandlingsform på 32 punkter på hovedet – her arbejder vi med energi som kan hjælpe dig til at give slip på stress, tankemylder m.v. og lave plads til mere positivitet og lethed i dit liv.
– Læs mere under pop-up menuen Access Bars.

Aroma Touch – en blid behandling på ryg, nakke, ører og fødder med æteriske olier, hvilket hjælper kroppen til at reducere sit stressniveau, give slip på eventuelle betændelsestilstande i kroppen og generelt skaber et øget velvære.
Kan også bruges som ren velvære-behandling.
– Læs mere i pop-up menuen under Aroma Touch.

Cupping – en behandling hvor der bruges plastik cupper til at løsne bindevæv og muskler og derved skabes mere flow og elastisitet.
Kan bruges som behandling til specifikke problemstillinger eller som ren velvære-behandling – kan kombineres med massage.
Læs mere under menuen Cupping (siden er under opbygning).

Japansk Lifting – en lækker ansigstbehandling bestående af behandling med masker, sugekop samt forskellige massageteknikker, akkupressur og ansigts zoneterapi – under behandlingen bruges produkter fra -417 – alt i alt er behandlingen ligeså effektivt som kirurgi.
Læs mere under pop-up menuen Japansk Lifting.

Japansk Ansigtsakupunktur – en overbygning til Japansk lifting, men også en behandling der kan stå alene eller laves som kombination med en kortere lifting sekvens – her bruges nåle og du ligger og hviler mens nålene arbejder.
Læs mere under pop-up menuen Japansk Ansigtsakupunktur.

Massage – massage hos mig er et mix af forskellige massage- og healingsformer, hvilket vurderes ud fra det enkelte menneskes behov og problemstillinger – kan med fordel kombineres med cupping eller øreakupunktur.
Læs mere i pop-up menuen Massage. (siden er under revidering).

Øreakupunktur og NADA – Kæmper du med smerter, allergi, kvalme, uro, angst, depressioner eller vil du gerne stoppe med at ryge, slippe sukkertrangen eller spise mindre, så er øreakupunktur eller den specifikke NADA protokol en mulighed – jeg arbejder med både akutte og kroniske tilstande, og vi vurdere sammen hvad der er behov for af behandling.
Læs mere i pop-up menuen Øreakupunktur & NADA. (siden er under opbygning).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.