Japansk Ansigtsakupunktur

Den Japanske Ansigtsakupunktur er en overbygning til Japansk Lifting – men hvor liftingen går lidt dybere i kroppen og arbejder på hele systemet, er akupunkturen mere direkte foryngende.

Akupunkturen går ind og aktiverer slappe, dovne og spændte muskler, så de kommer i gang med at arbejde, og får dem der er overspændte til at slappe af – dette resulterer i et løft og en opstramning af ansigtet – musklerne er i gang fra første behandling, men huden er lidt længere tid om at følge med, derfor skal man måske op på 3-4 behandling for at man som kunde reelt kan se en forskel på spejlbilledet.
Der tages billeder hver gang, ifht, at der på den måde hurtigere og nemmere kan ses ændringer, da man, når man kigger på sig selv hver dag, ikke ligger mærke til de små ting der kommer henad vejen. Desuden giver billederne også et mere reelt billede af hvordan man ser ud, da de ikke kan snyde på samme måde som spejlet kan – grunden til at vi ofte ikke kan lide at se os selv på billeder, er fordi vi på billeder ser ud som verden ser os, hvor vi i spejlet jo er spejlvendte for os selv – derfor er det for mange en øjenåbner at få taget ansigtsbilleder på den måde, så tæt på.

Japansk Ansigtsakupunktur kan hjælpe ved spændte og slappe muskler der skaber rynker, furer, hængende øjenlåg og mundvige, samt hos nogle aktivere musklerne ved ansigtslammelser og rette op på disse – akupunkturen forsinker ældningsprocessen og øger kollagenproduktionen i huden, hvilket forstærker bindevævet og gør ansigtet mere elastisk, naturligt og levende, akupunkturen tætner porer i huden, afspænder øjenmuskulaturen, så øjnene bliver mere klare samt reducerer hævelser og poser under øjnene, det hjælper til at reducerer og forebygger dobbelthager, virker udrensende, fjerner stresshormorner og hjælper til at udskille endorfiner samt regulere ubalancer i medianerne.

Japansk Ansigtsakupunktur virker langsommere end botox – til gengæld kan du med Japansk Ansigtakupunktur være sikker på at få et mere naturligt og levende ansigt.

Der er ingen bivirkninger ved Japansk Ansigtsakupunktur, men man kan opleve udrensning som kan resultere i uren hud og mørke områder, samt enkelte blå mærker hvor der er overspænding i huden – derfor er det, som ved alle andre behandlinger, vigtig at drikke godt med vand efterfølgende. 

Akupunkturen foregår ved at du ligger på briksen og får nåle i – de første to gange er det grundbehandlingen, med 13 nåle, derefter kan man bygge ovenpå efter dine specifikke ønsker, og man kan ende på ialt 21 nåle afhængig af problemområderne – når nålene er sat skal du ligge 20 min og slappe af – bagefter sammenlignes billeder, som første gang tages både inden og efter behandlingen, og herefter  efter hver behndling, for at kunne se udviklingen.

Der er intet minimum eller maksimum på behandlingerne, men der anbefales et forløb på min. 5 behandlinger over 2-3 uger, for at kunne se en vedvarende effekt – nogle ønsker flere behandlinger for at holde det ved lige hver 4-8 uge, andre ønsker blot et forløb på 5-10 behandlinger en gang hvert år, det er helt op til dig.

Akupunkturen kan køres alene, og tager ca. 35 min for en enkelt behandling, eller det kan kombineres med en kort ansigtsbehandling inkl. maske og de første to faser af den Japanske Lifting hvilket giver en behandling på ca. en time ialt.
Derudover kan det køres i et forløb i kombination med en fuld Japansk Lifting, dog ikke på samme dag, da det ikke vil give fuldt udbytte – dette snakker vi om, og finder den bedste kombination til dig individuelt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.