Klinikken

Den første gang du kommer i klinikken optages der journal, og vi snakker om hvilke forventninger du har til mig og til behandlingen – du skal derfor afsætte lidt længere tid første gang.
– Alle oplysninger bevares fortroligt, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Klinikken er mobilfri zone, da det er et sted du kommer for at slappe af og få ro – telefoner, personsøgere etc. bedes derfor sættes på lydløs under behandlingerne.

Ingen mobil tak :-)

Ingen mobil tak 🙂

Behandlingerne foregår på min private bopæl i Løvel, hvor jeg har indrettet et lokale kun til dette – her findes briks, behandlingsudstyr, samt et udvalg af de produkter jeg forhandler.

Klinikken som den er nu ;)

Klinikken som den er nu 😉

– Det skal derudover nævnes, at jeg har en hund, som er en stor kilde til inspiration og glæde hos mange af dem der kommer i klinikkken.
Hun kommer gerne ind i klinikrummet hvis hun føler hun kan være en ressource under behandlingen – hun plejer blot at ligge sig under briksen som “passiv deltager”, og er som oftest stille under behandlingerne, så det er sjældent man egentlig opdager at hun er der – dog kan man ikke undgå at opdage hende når man kommer ind af døren, da hun modtager alle med glæde og uden forbehold.

Lilo - min dejlige hund som du kommer til at møde når du kommer hos mig :)

Lilo – min dejlige hund som du kommer til at møde når du kommer hos mig 🙂