KranioSakral Terapi

KranioSakralTerapi, forkortet KST, er en blid behandling hvor man går ind og afspænder hele kroppen v.h.a. lette tryk, på specifikke punkter, fra fødderne og op til kraniet – disse tryk hjælper dig til at opnå det vi kalder “terapeutisk puls” og derved afspændes kroppen.

Behandlingen foregår ved at du ligger fuldt påklædt på briksen, imens jeg arbejder kroppen igennem – behandlingen er meget afslappende, og mange mennesker oplever at falde i søvn, hvilket er helt okay – det vigtigste er at du føler dig tryg, og slapper bedst muligt af under behandlingen.

Hvad er terapeutisk puls?
– Terapeutisk puls er en tilstand hvor din krop frigiver spændinger – dette kan opleves meget forskellig – nogle mennesker mærker ikke ret meget andet end ro, mens andre oplever stor forskel i vejrtrækningen eller at kroppen bevæger sig, helt uden at du har styring over det – nogle kommer til at grine, mens andre bliver meget emotionelle og kommer til at græde, og andre igen oplever blot at maven sættes i gang og begynder at arbejde en del – uanset hvilken reaktion du har, er det vigtigt for mig at du ved, at alt er okay, og at jeg ikke slipper dig før du er landet og er i ro igen.
Ind imellem kan du muligvis opleve at jeg spørger om der er ro på – da der, som nævnt, hos nogle mennesker ikke nødvendigvis ses en tydelig reaktion – mens andre er meget tydelige i hvornår de er i terapeutisk puls samt hvornår der er stilstand – og er jeg i tvivl, vil jeg hellere spørge, end at slippe i et tidspunkt hvor der ikke er ro på <3

En KST behandling tager 60-90 minutter og koster 400 kr.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.