Terapeutisk Ansigtsmassage

Den terapeutiske ansigts massage er en massage, der er udviklet efter et mix af forskellige andre behandlinger – det er en meget kærlig og nænsom behandling, som samtidig går dybt i sjælen.

Vi starter med fokus på din vejrtrækning, så du lander rigtigt, og mærker kroppen og nuet – herefter fortsættes med selve massagen, som foregår både i ansigtet og ved ører, hals, nakke og hår – og efter massagen slutter vi igen med fokus på vejrtrækningen, så du kommer tilbage til dig selv.

Massagen kan bruges både som ren velvære, afslapning og selv-forkælelse – men den kan også arbejde dybt i sindet hvis man lader den – at komme ind i ro, og have fokus på din vejrtrækning og din krop, og derefter få lov at mærke følelsen af et andet menneskes hænder på ens ansigt kan være meget forløsende – ofte er det ikke et sted vi bliver rørt meget, og det kan føles både sårbart og samtidig utrolig afslappende at lade sig forkæle her.
Derfor er alle reaktioner også velkomne – nogle mennesker falder i søvn imens, andre går dybt i sig selv, og andre igen forløses gennem gråd eller latter – alt er velkomment og tages imod med ro og kærlighed.

Under massagen bruges en hyben-kerne olie med mild rosenduft – den er velegnet til alle hudtyper og kan også bruges ved sart hud, acne, sår eller Rosea – derudover kan man, hvis det ønskes, tilføje en dråber æterisk olie efter ønske så duften bliver mere afslappende, healende eller maskulin.

Forårstilbud i marts og april 250 kr. – herefter 450 kr – varighed cirka 45 min.