7th-path selvhypnose & japansk lifting

No Comments

Ind imellem finder jeg kurser jeg bare rigtig gerne vil på, men som økonomien ikke altid tillader mig – sådan var det med de to fantastiske kurser der dukkede op, men ikke passede ind i hverken min tidsramme eller min økonomi.

Så det sad jeg så og grublede lidt over en aften – hvordan skulle jeg få det løst med tid og penge? Ville det være godt for mig at komme på de kurser? Ville det være godt for min personlige udvikling? Ville det være godt for min klinik? Og hvis jeg ikke kunne komme på dem begge, men skulle vælge et, hvilket skulle jeg så vælge?
Og i den dur fortsatte jeg de næste dage – hvordan kunne jeg skabe en mulighed for at komme med på disse kurser, og hvad ville det skabe for mig hvis den mulighed dukkede op?

Og universet kom med sit svar – for i løbet af den næste uges tid skrev de her to fantastiske piger, Stephanie med Japansk Lifting og Anja med 7th-path selvhypnose, inde i en af de grupper jeg er med i på facebook, “at havde man lokalerne til det, så ville de gerne komme og holde kurserne, og selvfølgelig gratis for den der lagde lokaler til”.
Bang, vink med en vognstang – men hvor finder jeg så lokalerne til det?

VSI dukkede straks op i mine tanker – der er jeg instruktør ovre på frivillig basis – og mon ikke de lokaler kunne bruges? =g så begyndte kommunikationen ellers frem og tilbage til Stephanie, Anja og ledelsen i VSI – det tog et par uger med skriverier og telefonopkald frem og tilbage, men nu er begge arrangementer lagt i kalenderen til efteråret.

– D. 13-14 september kommer Anja og holder kursus i 7th-path selvhypnose.
– D. 26-27 september plus d. 11. oktober kommer Stephanie og holder kursus i Japansk Lifting – det er med 14 dages mellemrum så man har tid til at øve sig inden “eksamen”.

Så hvordan kan det blive bedre end det og hvad er ellers muligt?

Kontakt mig hvis du har lyst til at høre mere om kurserne og evt gerne vil deltage.

Sender blå energi ud til hele verden, Louise 🙂

Categories: Kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.