Access Bars Kursus

I weekenden var jeg i Århus til Access Bars kursus ved Lea Philip – det var den mest fantastiske oplevelse længe 🙂
Kort fortalt gik kurset ud på at lære at give de her fantastiske Barsbehandlinger, som jeg på daværende tidspunkt kun havde hørt om – i løbet af dagen modtog jeg selv to behandlinger, fik en super introduktion til Access Consiousness og fik lavet en masse clearinger – og da jeg gik derfra, var det som en meget gladere Louise end jeg havde været længe.

Generelt er jeg en meget sensitiv person, som kan bruge alt for lang tid på at tænke over alt for mange ting – har ofte tankemylder når jeg skal sove, og ligger gerne og laver lister over hvad jeg skal huske imorgen og de næste dage, samt banker mig selv i hovedet med alle de ting jeg nu ikke nåede (eller gad) i løbet af dagen – men om aftenen gik jeg i seng, lagde hovedet på puden og hvad… der var helt tomt – absolut stilhed…
I starten var det faktisk en smule skræmmende – var jo ikke vant til al den ro i mit hovede, men efter lidt tid kunne jeg hvile mig og bare nyde roen 🙂

Sov helt fantastisk den nat – og dagen efter havde jeg en vagt for vikarbureauet på akutafdelingen – den første vagt på den afdeling – og jeg vågnede bare op og tænkte “nå ja, det bliver da en dejlig dag- hvor svært kan det arbejde være, jeg er jo trods alt vant til hurtigt og akut arbejde – så det skal sgu nok gå :-)”
Undskyld hvad???? Ja min normale tankegang ville være “puh ha, gad vide hvordan det går?, kan jeg nu også det?, går det nu godt?” osv osv.. men den følelse var bare helt væk.

I løbet af de første to dage her efter kurset har jeg allerede nået at give tre Access Bars behandlinger, og det føles fantastisk – bliver helt høj efter hver gang – så hvordan kan det blive bedre end det & hvad er ellers muligt?

De følgende dage er jeg blevet spurgt flere gange på arbejde om hvad der er sket, om jeg er forelsket, har mødt en eller hvad?
Og fra nu af tror jeg bare jeg vil sige – ja, jeg er forelsket i Access Consiousness 🙂
– Louise <3