Access Energetic Facelifting

Så blev det også tid til endnu et kursus jeg bare havde glædet mig for vildt til – Access Energetic Face & Body lift, og så et sted så tæt på som i Skive.

Som med alt andet indenfor Access Counsciousness er denne behandlingsform jo også energi arbejde – og ligesom med bars kurset fik jeg selv lov at prøve to behandlinger – en ren ansigtsbehandling & en kombo ef ansigt og krops behandling.
Men udover at arbejde med energi foregår der en hel masse andet – vi laver små stræk i huden og en masse clearinger på alt det omkring at blive ældre og at ens ansigt og krop forandrer sig – så det var bare helt igennem fantastisk 🙂

På kurset var 8 fantastiske kvinder – og 2, måske endda endnu mere fantastiske mænd – så det var så fedt at få lov at prøve at behandle både mænd og kvinder.
Og i min sidste behandling fik jeg så meget mere end forventet – arbejdede sammen med en healer, og mine signaler i min krop er åbenbart meget tydelige, for umiddelbart hurtigt fandt han frem til at jeg (næsten) altid har kolde tæer og ben – så fik mig lige lidt healing med i købet – ikke at jeg følte at det hjalp noget der, men vel hjemme i min seng igen dukkede resultaterne op – mine fødder og ben brændt så meget at jeg måtte op og tjekke om der var ild under sengen – ja ja, lidt skørt, men jeg lover det var vildt 🙂

Dagen efter på arbejde fik jeg at vide “om jeg ikke lige kunne lave noget i stedet for bare at stå der og se smuk ud” – vel og mærke af en kollega der ikke vidste jeg lige havde været på kursus – og her i weekenden har jeg også fået kommentarer på at jeg har en anden glød i mit ansigt – og det er altså blot på 2 behandlinger – så hvad kan vi skabe sammen med nogle flere behandlinger? Det kan kun blive godt 🙂

Og det bedste ved de her kurser, og hele tankegangen indenfor Access Counsciousness, er bare alle de fantastiske mennesker man møder, det de bringer ind i ens liv og den glæde det skaber – så glæder mig allerede til et par behandlings-bytte-aftaler jeg har i vente!
Så hvad er ellers muligt?

– Louise <3