Aroma Touch Behandling

No Comments

En lækker weekend med en tur på landet og Aroma Touch behandlingskursus er overstået.

Søndagen var sat af til en dag fyldt med lækre æteriske olier, spændende mennesker og endnu en skøn behandlingsform at lære.
Der var en kort introduktion til de fantastiske DoTerra olier som man arbejder med i behandlingen, derefter fik vi vist behandlingen og så var det ellers bare i gang.

Det er bare så lækker og afslappende en behandling, hvor man rigtig føler sig taget kærligt af – massage må det ikke kaldes, da vi jo ikke er uddannet massører og behandlingen gerne skulle være ens uanset hvilken behandler man kommer hos – men det er en lækker behandling med strøg og former der godt kan minde lidt om massage, og så med et tryk som “klienten” nu føler sig tilpas med.

Efter at være kravlet på briksen blev jeg puttet under et tæppe, og så begyndte hele lækkeriet ellers – en skøn og meget afslappende behandling – selvom vi var 13-15 mennesker i rummet, var jeg fuldstændig væk i min egen verden – indhyllet i dufte og oplevelser samtidig med at min ryg og fødder blev behandlet med de blideste, behagelige strøg og pres.
Prøvede at følge med i hvor langt vi var, for vidste jo at der var 8 olier vi skulle igennem, men efter kort tid måtte jeg opgive og bare hengive mig til nydelsen 🙂

Det var så lækker en behandling og så skønt et kursus – det var dog også rart at komme ud i den friske luft efterfølgende, for med 13-15 mennesker der behandler hinanden, så bliver luften godt nok tyk af duften fra de skønne olier.

Vel hjemme igen fik jeg lov at øve på både min mor og hendes mand – og efter sådan en omgang sad vi alle tre dybt afslappede i stuen efterfølgende – tre voksne mennesker beroliget, afstresset og samtidig opløftet af alle de fantastiske egenskaber og dufte olierne har.
Det mest fantastiske var at få lov at behandle min kære mor, som ellers er meget sart overfor dufte – hun oplevede ind imellem at kunne “smage” olierne i luften – og selvom de ikke alle var lige gode for hende, så var hun vild med behandlingen, virkningen og duften bagefter når det hele er samlet i en forening – så igen må min mor jo være den bedste anmelder indtil videre – for hvis hun kan klare en behandling, så er der håb forude for nogle af alle de andre mennesker derude med sarte næser 🙂

Categories: Aroma Touch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.