Bars kursus d. 30/5

No Comments

Hold da op en fantastisk dag vi fik – vi endte med at der kun var Pia (som faciliterede klassen – sammen med min skønne hund Lilo – forklaring følger ☀️), min veninde Susanne og jeg – men hold da op alt det vi fik ud af den dag og alt det vi fik ryddet ud i – man ender jo med at blive helt høj 🙂

Vidste du f.eks. at hvergang man som behandler giver en bars behandling, så slipper behandleren også alt det som man har tilfælles med klienten – dvs at hvis jeg behandler en der har de samme overbevisninger om eks. penge, ja hvis han/hun så slipper dem, så slipper de også hos mig – så hvordan kan det blive bedre end det?

Jeg var jo afsted på barsbytte søndag i forrige uge, og så kursus igen her lørdag og jeg vil bare have mere, mere og mere – så i august kommer Pia og faciliterer foundation & level 1 hos Susanne i Assentoft – det er fire dage fyldt med forandring og jeg glæder mig – jeg har gerne længe villet tage afsted, men noget har begrænset mig – det fik Pia dag ord på i lørdags, og vi fik clearet det og ryddet op i det, så jeg nu er mere klar end tidligere – men jeg har stadig en del arbejde foran mig inden vi når til august – for sådan en stor forandring kræver at man et klar til at slippe kontrollen, og de af jer der kender mig, ved at det er jeg ikke god til 🙂 

Foundation & Level 1 kræver ingen anden forkundskab end et barskursus – Så hvad skal der til for at vi, inden de fire fantastiske dage, laver endnu et barskursus, så du også kan være med i den store forandring? Og har du lyst til at lege med? ❤️

Pia har spurgt om lilo må komme med på foundation & level 1 – fordi hun i forvejen ved hvilken fantastisk ressource det kan være at have børn eller dyr med på kurserne – og da hun så oplevede hvordan min skønne Lilo var med hele dagen i lørdags, ja så kunne hun jo slet ikke lade være. Pia oplevede en stor ressource i Lilo, og både Susanne og jeg havde en oplevelse af at hun hjalp der hvor vi syntes tingene blev svære, så det var jo helt fantastisk 🙂

Vil du også være med? Så kan du læse mere, og tilmelde dig på facebook – skal nok dele begivenheden på min side 🙂

Under mine behandlinger, altså når Susanne behandlede mig, var Lilo med på briksen og puttede med mig og hjalp til når nogle svære emner dukkede op – og når jeg behandlede lå hun enten ved mine fødder eller i sin kurv, afhængig af hvad der var brug for  🙂 Så hvordan kan det blive bedre end det? 

“Øh, hvorfor tager du billeder Pia?” – Lilo the dog

“Det er bare så skønt det her Bars” – Lilo, som elsker det 😉

Så i min ekstreme glæde over de forandringer der sker og hvor fantastisk det kan være, vil jeg hele sommeren gerne dele de skønne Barsbehandlinger med jer, til halv pris, nemlig 225 kr. (normalt 450 kr.), og børn til 150 kr. – så hvad er ellers muligt i dit liv som du ikke ved endnu? Og hvad vælger du for at finde ud af det? At komme og lege med mig kunne være en af mulighederne, du skal bare vælge det 😉
Ha en fantastisk 1. juni og alle dagene der følger – torsdag-søndag i denne uge er jeg i Spøttrup og har briks med – så giv lyd hvis du har brug for en behandling, KH Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.