Aroma Touch Behandling

IMG_0982

Aroma Touch Behandling er en behandlingsform hvor jeg primært arbejder på ryg, nakke og fødder – i behandlingen arbejdes der med helt rene Æteriske Olier.

Æteriske olier er et gammelt naturligt middel og har længe været kendt for deres fantastiske egenskaber til at hjælpe kroppen – olierne er udvundet af planter og er derfor ren natur.
I behandlingen arbejdes med 8 forskellige olier, hvilket betyder at der vil være forskellige dufte og derved vil fantasien måske blive henført til forskellige steder – du får altså både en fantastisk aromaterapi behandling til dine sanser samtidig med at kroppen nyder den fantastiske behandling.

Behandlingen foregår ved at de forskellige olier fordeles, og med en særlig teknik arbejdes ind på ryg, nakke, ører og fødder i en bestemt rækkefølge og med et tryk du som kunde finder behageligt.
Dette hjælper kroppen til at regulere sit kortisolniveau og derved mindske sit stressniveau samt styrke immunforsvaret og bekæmpe de eventuelle betændelses tilstande der kan være i kroppen –  derved  genskabes den balance og ro kroppen har brug for for at kunne yde sit optimale.

Det er en særdeles behagelig og afslappende behandlingsform som enhver krop vil nyde, og behandlingen kan derfor også bruges som ren afslapning og lækker velvære hvis man bare trænger til forkælelse.