Forever Living & -417

No Comments

Forever Living Aloe
Kender du de fantastiske produkter fra Forever Living? Baseret på ren økologisk dyrket aloe vera.
– De vil snarest være at finde i et mindre sortiment i klinikken, helt pæcis bliver det jeg starter med igen Heatlotion, Aloe Gelly, Propoliscremen, solcreme med faktor 30, tandpastaen, deodoranten og de to forskellige læbepomader – men hvis du ved der er et eller andet du mangler, så lad mig det lige vide, for så giver jeg 10% rabat på ting der bestilles hjem sammen med min “opstarts-ordre”, når blot betalingen er faldet inden bestilling.

Alle produkterne kan ses i webshoppen her på hjemmesiden, men hvis du vil have bestilling med nu her, så send mig en sms eller en mail 🙂

– 417 Ansigts- og Hudpleje
Og hvad med den skønne hudpleje fra -417, baseret på mudder og et specielt mineral-kompleks fra det døde hav – kender du dem?

Det bliver de produkter jeg kommer til at arbejde med i klinikken fremover, ifht ansigtsbehandlingerne – og så har de en lækker mudder til krops-wraps som helt sikkert også skal tages hjem og testes.
Lige pt har jeg ikke min egen webshop hos dem, men det følger med min første ordre – du kan dog se produkterne her hos CS Beauty – mine priser kommer til at ligge ligesådan, da det er vejledende udsalgspris, og her har jeg mulighed for at give 15% rabat på dem der bestiller hjem sammen med min opstartsordre – så lad mig vide hvis der er noget du kunne være interesseret i – det er helt igennem fantastiske produkter som jeg bare glæder mig til at komme til at lege endnu mere med, så hvordan kan det blive bedre end det?

Alle ordrer skal være i min indbakke og betalt senest d. 26/4, da jeg bestiller hjem d. 27 – der kan aftales bankoverførsel eller mobilepay, og leveringen finder vi ud af afhængig af bopæl 🙂
Så send mig en SMS på 60115581 hvis der er noget du tænker du vil have med eller høre mere om 🙂

Ha en vidunderlig solbeskinnet dag, Louise

 

Categories: Just me :) Massage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.