Introkursus i healingsmassage

No Comments

Weekenden er gået med et meget spændende og intens introkursus i healingsmassage – to dage med hardcore energiarbejde fra 9-17 – men det var skønt.

Det betyder ikke at jeg nu kan udbyde healingsmassage, for dette er en uddannelse der tager flere år og som har en masse samtaleterapi og overbygning med ind over.
Det betyder blot at jeg har lært at lave end groundende, samlende afspændingsmassage med et touch af healing – og det kommer jeg klart til at arbejde mere med.
At mærke energierne køre i kroppen på den måde som de gjorde i weekenden, det er intet mindre end fantastisk – og mærke den sammenhørighed med et fremmed menneske, og mærke den omsorg og skrøbelighed jeg mærker når jeg behandler – den vished om at et andet menneske føler så meget tryghed ved mig at de frit lader mig “lege” med de energier universet bringer til dem, og lader mig være portal for dette – det er simpelthen fantastisk og jeg kan blive meget grebet af det.

Det lyder nok underligt at man kan blive grebet af at massere et andet menneske – og nu er det jo egentlig heller ikke massagen, men mere det healingen trækker frem i massagen som er så fantastisk – det at mærke hvordan kroppen på briksen fortæller mig hvad den har brug for – og det at åbne op og lytte og føle og så give kroppen det den har brug for – også selvom det ikke nødvendigvis er det som mennesket der kommer i kroppen tror den har brug for.
Og ja, det oplevede jeg ihvertfald med selvsyn i weekenden under en af de massager jeg modtog – min hjerne og min krop ville to helt forskellige ting, og da jeg endelig slog min hjerne fra og lod kroppen få hvad den krævede kom der stor forløsning – en sorg indeni mig, som måske har siddet der længe, og uvist om hvad det er, gav slip og jeg følte mig meget let og tilpas bagefter.
Det er utroligt hvad kurser kan gøre for mig – og jeg tror aldrig jeg holder op med at ville udvikle mig og ville lære – hver kursus jeg tager på lærer jeg noget nyt om mig selv og om min krop – så hvordan kan det blive bedre end det, og hvad er ellers muligt?

Ihvertfald fortsætter jeg d. 24 maj med et en-dagskursus i healing – og er meget spændt på hvad det bringer til mig.

Namaste, Louise <3

Categories: Healing Massage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.