Klinikken

Den første gang du kommer i klinikken optages der journal, og vi snakker om hvilke forventninger du har til mig og til behandlingen – du skal derfor afsætte lidt længere tid første gang.
– Alle oplysninger bevares fortroligt, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Behandlingerne foregår i vores private bopæl i Vadum – her findes briks, behandlingsudstyr, samt et udvalg af de produkter jeg forhandler.
Og selvom behandlingen foregår i vores private hjem, er der skabt et sacred space hvor du kan lande, være og finde ro – og familien ved de ikke skal forstyrre, hvis de er hjemme.

I klinikken møder du også min skønneste lykkedrage – vores gamle hund Lilo, som er en stor kilde til inspiration og glæde hos mange af dem der kommer i klinikken.
Hun er en gammel sjæl med mere viden end vi mennesker forstår, og hun kan godt finde på at komme og deltage hvis hun mener hun kan være en ressource under behandlingen – hun plejer blot at ligge sig under briksen som “passiv deltager”, og er som oftest stille under behandlingerne, så det er sjældent man egentlig opdager at hun er der – dog kan man ikke undgå at opdage hende når man kommer ind af døren, da hun modtager alle med glæde og uden forbehold.

Lilo - min dejlige hund som du kommer til at møde når du kommer hos mig :)
Lilo – min dejlige hund som du kommer til at møde når du kommer hos mig 🙂

Klinikken er mobilfri zone, da det er et sted du kommer for at slappe af og få ro – telefoner, personsøgere etc. bedes derfor sættes på lydløs under behandlingerne.