Mor på en trappestige – 1. rigtige TFT behandling

Så kom jeg også i gang med at bruge TFT’en – første “offer” var min mor – det er altid godt at bruge hende som eksempel, for hvis der er en der syns jeg ind imellem er meget underlig med de ting jeg laver, og måske bestemt ikke tror på det virker, så er det hende 🙂

Det tog omkring 45 min – som start turde hun træde op på det første trin på stigen ude i laden og hun turde kun stå op på trappestien hvis hun havde noget at holde ved, og så gik det MEGET langsomt og usikkert – men efter 45 min hoppede hun op på trappestigen uden problemer, og endda med noget i begge hænder – så trappestigen blev flyttet rundt i hele huset for at tjekke om det nu også var sandt 🙂
Som dobbelt kontrol måtte vi jo ud i laden og se hvor langt hun kunne komme op på stigen herude – der nåede hun til det 4. trin og har for første gang set op på husets loft – hvor fantastisk er det lige – og så på bare 45 min.

Men den bedste beskrivelse har hun nu alligevel selv lavet på facebook – den kommer her 🙂

Hvor dum føler man sig lige stående foran en trappestige med 2 trin, som man ikke tør stå op på uden noget at holde ved, og imens står Louise ved siden af og siger en masse og banker på min hånd, mit hoved osv. og spørger om en masse ting, ja det hedder TANKE FELT TERAPI, som hun er ved at blive uddannet i.
Vi kom bare til at grine helt vildt mange gange, både fordi det var sjovt og jeg fordi jeg var bange – så siger hun gud hjælpe mig, jeg skal op på den og snurre rundt, “det skal jeg så i hvert fald ikke”, godt med hende tænkte jeg bare, tror ikke på det hjælper, basta.Nu er jeg så helt “høj” fordi det lykkes, og jeg har faret op og ned af den åndsvage trappestige mange gange siden uden problemer. Det mest underlige jeg har været ude for, men tak for det, hold op hvor blev mange ting meget lettere for mig.

Næste trin er en stige uden for, måske kommer jeg ikke så højt op, at jeg kan se til Hamburg, men hvis jeg kan komme til at gå op på vores loft, så er jeg sørme også mere end tilfreds.

Tak Louise, nu føler jeg mig fri. 

Categories: Tanke Felt Terapi