NADA øreakupunktur

NADA er en protokol med fem specifikke områder i hvert øre, der kan afhjælpe uro, stress, afhængighed, abstinenser, sukkertrang, søvnbesvær samt hjælpe dig til at samle tankerne, bedre kunne mærke dine følelser og det understøtter evt. anden behandling – NADA er for alle, og tilbydes både som enkeltstående behandling eller som supplement til anden behandling.

Behandlingen foregår ved, at du får fem nåle i hvert øre, herefter ligger du ca. 45 min på briksen, med et tæppe over dig og slapper af – første gang vil jeg, ved behov, være i rummet for at hjælpe dig igennem eventuelle reaktioner der kan komme, men der er intet krav om at du skal fortælle hvad der sker eller hvorfor, du skal blot vide at jeg er der til at hjælpe – de efterfølgende gange får du lov at ligge selv.
NADA er en non-verbal behandling, hvilket betyder at du i processen måske har en indre dialog med dig selv, og fokus er, at du kommer ned og mærker hvad der sker i kroppen under behandlingen – det er muligt at høre afslapningsmusik eller meditationer under behandlingen, det snakker vi om, ifht. hvad netop du har lyst til.

Udover de enkeltstående behandlinger vil der ind imellem også blive afholdt NADA “café” – hvor hele huset er åbent, og hvor man sidder sammen med andre i stilhed, med nålene i ørerne – der er fortsat mulighed for at komme ind og ligge ned ved hvis man har det bedst med dette, men du skal forvente lidt mere uro end ved den individuel behandling da der vil være folk der kommer og går som det passer.

image

 

Antallet af behandlinger vurderes individuelt, det kommer helt an på formålet og problematikken, men i starten anbefales 2-3 behandlinger ugentligt, og i nogle tilfælde dagligt i en kort periode – nogle mennesker oplever effekt efter første behandling, mens andre skal have op til 6-10 behandlinger før de mærker en ændring – dette er meget afhængig af kroppens tilstand, og om det er energiblokeringer eller lav energi vi arbejder med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.