Stilstand i klinikken

No Comments

Den opmærksomme læser vil se at det er længe siden der er blevet opdateret både her og på facebook – dette skyldes ikke at jeg ikke laver noget,  men  at jeg i øjeblikket desværre ikke laver behandlinger da jeg ingen briks har, da det var en lånt som skulle afleveres tilbage – men jeg arbejder på at få fremskaffet en ny, skal bare bestemme mig til hvilken en det skal være og hvad den må koste 🙂

Derimod arbejdes der på højtryk med min egen udvikling og med at give slip på tidligere uhensigtsmæssige handlemønstre og låste følelser, jeg har blandt andet været kanin til tidslinjeterapi og inkarnerinsmassage hos et par dejlige damer der er under uddannelse til Angel Coaches.
Derudover får jeg jævnligt NADA behandlinger hos en skøn kvinde her i Viborg, som udover NADA arbejder med samtale terapi – jeg har valgt NADA fordi det får mig til at slappe af og hjælper mig til lettere at kunne arbejde med alle de ting der nu engang rumsterer i mit lille hovede 🙂 – NADA er øreakupunktur som kan bruges til flere forskellige ting, deriblandt angst, depressioner og afhængighed, syns dog desværre ikke min lyst til chokolade er blevet mindre, men så gør det så meget andet godt for mig 🙂

Derforuden har jeg været til Kundalini Yoga i Herning nogle gange hos skønne Christina Siri, og det sætter altså også gang i nogle energier og får frigivet nogle ting – sidst lavede hun en workshop efterfølgende med tantra nærværsøvelser (altså helt påklædt og uden alle de tanker der nu lige nåede at dukke op i dit hovede c”,) ), og selvom det egentlig var en kende angst-provokerende for mig og jeg vågnede med ondt i maven på selve dagen, ja så bestemte jeg at det skulle jeg være med til, og jeg lover jer – det var så fedt – jeg svævede afsted i en lille bobbel af kærlighed og lyksalighed da vi tog derfra, så det kan kun anbefales til jer alle at tage ud og prøve sådanne ting hvis det dukker op i nærheden af jer, der er en utrolig åben og varm hjerte kontakt hos tantrikerne, og det her omhandler ren kærlighed og ikke andet – så det var så fantastisk 🙂

I forhold til klinikken har jeg bestemt at jeg vil tage Forever Living produkter ind igen – har tidligere arbejdet med dette og bruger dem stadig hver dag og ind imellem i mine behandlinger, så hvorfor ikke have de skønne produkter på hylderne også.
Derudover arbejder jeg på at få produkter fra det danske selskab karmameju ind – de har en meget lækker hudplejeserie, og det ere rene produkter uden alverdens tilsætningsstoffer, og hvor de også arbejder med æteriske olier som duft, så det går godt i tråd med hvad jeg i forvejen arbejder med – de har en meget lækker kropsolie også, og børster til tørbørstning, så det vil jeg selv i gang med når jeg får produkterne hjem, og derudover vil jeg ligge tørbørstning på som en del af min massage behandling, for hvad kan blive bedre end at få alle de døde hudceller skrubbet af og få kroppen gjort helt klar til at modtage de lækre olier jeg bruger i massgen – det bliver så lækkert, så I kan godt glæde jer 🙂

Vil derudover øve mig i at blogge lidt mere – så følg med for mere spændende nyt – Namaste, Louise <3

Categories: Just me :) Kurser Massage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.