Tanke Felt Terapi 1

Så er første modul af uddannelsen til Tanke Felt Terapeut overstået – det var en super god, men også meget hård weekend, er først ved at være ovenpå igen nu 🙂
Der er blevet arbejdet intenst med nogle problematikker i mit eget liv, og jeg ser så meget mulighed i denne behandlingsform, glæder mig meget til modul 2 i februar, og endnu mere til at komme i gang med at behandle andre end mig selv.
For at blive certificeret skal jeg lave en lille beskrivelse af mig selv som behandler, samt have 6 cases hvor vi har behandlet et problem til en SUD (subjectiv units of distress – en måleskala på 0-10 for hvor meget problemet fylder) på 0 – tre af disse cases skal jeg selv beskrive og tre skal skrives af klienten, så hvis du sidder inde med et problem, fobi, afhængighed eller andet du gerne vil have behandlet og evt er villig til at skrive en lille historie om behandlingen, så lad mig det endelig vide 🙂
De bedste hilsner fra Louise

Categories: Tanke Felt Terapi