Tanke Felt Terapi 2

Så er anden del af TFT også overstået – og det var mindst lige så fantastisk som sidst – vores underviser, Jarle, er en helt igennem fantastisk person og giver så meget af sig selv, og dermed også så meget mere end bare det der står i bogen.

På kurset denne weekend havde jeg en meget kraftig reaktion på en behandling jeg fik fredag aften – hele lørdag gik jeg rundt med tårer i øjnene, en knaldende hovedpine og havde rigtig svært ved at samle mig om noget som helst – endte med at måtte tage hjem et par timer før vi egentlig var færdige for at få ro og få lov at “græde ud”.
Den reaktion er en af de kraftigste jeg har haft på en udrensning og det er måske også en af de ting der er ved bagsiden af medaljen ved TFT, for man skal være klar til hårdt arbejde og en eventuel forværring af problemet før det bliver bedre!
Men den reaktion viser heldigvis bare mig, at jeg så meget er på rette spor og at jeg gør det helt rigtige ved at arbejde med mig selv, og søndag følte jeg mig da nogenlunde normal igen.

I dag har jeg så haft en opfølgende samtale med Jarle og vi er kommet tættere på problemets kerne, og jeg er blevet klogere på hvad jeg skal arbejde med – derudover er jeg blevet kastet ud i at prøve nogle homøopatiske dråber, og er meget spændt på hvad det kommer til at betyde for mig.

Så nu er jeg bare endnu mere klar til at komme i gang med at hjælpe andre med denne fantastiske behandlingsform, og glæder mig helt vildt til at få flere mennesker mellem hænderne – så tilbuddet om at være “prøvekanin” i bytte for at måtte bruge casen til min certificering gælder stadig – så har du lyst til at prøve, så kontakt mig endelig 🙂

– Louise <3

Categories: Tanke Felt Terapi